Tipus de propietat [tots]
Què voleu fer?
Tipus de propietat [tots]
Cercar

Immobles destacats

CASA DE PEDRA ENVOLTADA DE TRANQUIL·LITAT
295.000 €
ORDIS

Excel·lent casa de pedra a la població d'Ordis envoltada de tranquil·litat i naturalesa i també molt ben comunicada, a pocs minuts de Figueres i les principals carreteres com la Nacional II o autopist...

Hotel a l'Alt Empordà
1.000.000 €
VILAJUIGA

Hotel a Alt Emporda situat prop de la Població de Figueres. Es tracta d'un hotel de nou habitacions suites personalitzades, un apartament independent amb dues habitacions i un jacuzzi privat. La zona...

001.0987 Terreno
20.000 €
CANTALLOPS

Terreny agrari situada a pocs metres de la població de Cantallops. Consta de 9.864 m2 de superfície. Completament pla i amb bones vistes.

CASA DE PEDRA AMB ENCANT I AMB UNA PARCEL·LA EDIFICABLE
481.500 €
AGULLANA

En Agullana, excel·lent casa de pedra totalment rehabilitada i en perfectes condicions per entrar a viure en aquesta tranquil·la població. La finca consta d'una parcel·la de 549,03 m2 dels quals 328,2...

PARCEL·LA AGRÀRIA A CABANES
12.000 €
CABANES

Parcel·la agrària propera a la població de Cabanes. Consta de 3.696 m2, en zona de fàcil accés, sent un terreny completament pla i disposa de la possibilitat de reg d'aigua de canal.

GRAN PROPIETAT EN AGRADABLE ENTORN
493.500 €
DARNIUS

Gran propietat de 1006 m2 al centre de la població de Darnius, un antic municipi de la comarca de l'Alt Empordà. Es distribueix en tres nivells, amb una parcel·la de 1126 m2.<br /> Planta baixa té un...

SANDREWS & FAMILY

Sandrews & Family és una organització empresarial creada en el any 2007, venint de una altre corporació empresarial de l'any 1996, especialitzada en la venda de propietats residencials de luxe més exclusives de la comarca de Girona, especialment a l'Alt Empordà i Costa Brava. Actualment som el referent per excel·lència en totes aquelles operacions de gran volum que es plantegen a la comarca de l'Empordà. 

A Sandrews & Family treballem en equip i sota un mateix eix transversal i multidisciplinari de professionals, des del camp purament tècnic de suport a la construcció d'habitatges, fins la consecució contractual de la operació mitjançant el nostre equip jurídic. 

El nostre protocol d'actuació ens diferencia per no deixar res a la improvisació, amb una cobertura integral gràcies al nostre mètode de 360º. El nostre Màrqueting immobiliari , es el que finalment, ens proporciona la venda. 

Professionalitat i transparencia
La nostra filosofia empresarial es basa en una única direcció de valors: coherència, transparència i compromís.
El teu èxit es el nostre èxit
Creiem que el teu èxit es el nostre èxit i sense cap dubte, farem el que prometem. No creiem en els processos ràpids i mal executats, sinó en la eficàcia integral del nostre mètode de 360°.
CENTENARS D'OPERACIONS ENS ACREDITEN
La conclusió satisfactòria de centenars de operacions realitzades any rere any ens avalen i acrediten.

Notícies destacades

Vols estar informat sobre les nostres novetats?


© Copyright 2019 Sandrews & Family © Copyright 2018 Sandrews & Family - Tots els drets reservats.