001.1209
Sandrews > 001.1209
Pregunta'ns!
He llegit i accepto la Política de privacitat
Preu: 1.050.000 €
1293 m2
3883 m2
15 hab.
8 banys
CABANES


Descripció

Excel·lent casa senyorial de l'any 1846 situada a la població de Cabanes (Alt Empordà). Es troba a 3 quilòmetres del poble de Perelada, a 5 km de la ciutat de Figueres, i a 7 km de l'estació de l'Ave de Vilafant (Figueres) també a 25 km de la frontera amb França. Disposa de moltes possibilitats i al llarg de la seva extensa història ha tingut diferents usos tant socials com comercials.

La propietat disposa d'un total de 1.293 m2 construïts distribuïts en 3 edificacions. L'envolten uns agradables jardins de 3.883 m2 que destaquen per la seva bellesa i proporcionen a la propietat màxima privacitat. També disposa de piscina i una pista de frontó. La vivenda principal consta de 3 plantes i de 693 m2 construïts i un cobertís de 85 m2.

A la planta baixa de la casa principal disposem d'un gran rebedor, un gran saló, un bany de cortesia i un total de 11 habitacions polivalents actualment destinades a sales d'emmagatzematge, despatx, taller, celler, safareig i sala de serveis d'aigua calenta i bombes.

A la primera planta disposem d'un gran saló senyorial, un ampli menjador amb llar de foc, sala d'estar, cuina, una capella, 3 banys complets i 4 habitacions dobles. Algunes de les habitacions també disposen de llar de foc.

Finalment, a la segona planta disposem de 5 habitacions dobles, una habitació triple, una sala polivalent i 4 banys complets.

És una propietat amb moltes possibilitats, ideal per a ús hoteler, celebració d'esdeveniments, galeria d'art, retirades, casa cultural o per a habitatge privat. La seva arquitectura autèntica de l'època la fa especial i única a la zona. Disposa d'una bona comunicació alhora que de la tranquil·litat que caracteritza l'entorn rural en què es troba.

Ampli aparcament i diferents zones polivalents al jardí.

15 Habitacions
Superfície construïda 1293 m2
8 Banys
Superfície terreny 3883 m2
Parking
Traster
Vistes
Terrassa
Piscina
Suite

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.