001.0744
Sandrews > 001.0744
Pregunta'ns!
He llegit i accepto la Política de privacitat
Preu: 2.650.000 €
1243 m2
3774 m2
6 hab.
6 banys
COLERA


Descripció

Impressionant propietat situada en una de les zones més exclusives de la Costa Brava, amb impactant terreny des del qual s'obren unes magnífiques vistes al mar mediterrani.

L'immoble disposa d'una ubicació única amb moltíssima privacitat, i espectacular disseny. Aquesta propietat te la seva base en el fet que desde el carrer no es pot veure mes que el sostre de la propietat en forma plana i que a més està ajardinada. L'habitatge està situat sobre una parcel · la de 3.774 m², que compta amb un magnífic jardí amb piscina i zones verdes.

La propietat d'estil mediterrani compta amb una construcció de 1.243 m². Disposa d'un rebedor pel qual accedim a un magnífic saló-estar amb sortida a una bonica terrassa amb vistes al mar. En el mateix nivell també hi ha un menjador, disposa de 4 dormitoris, tres d'ells suites, gran cuina, bugaderia. En el segon nivell, disposa de distribuïdor, saló de reunions, amb sortida a gran terrassa, celler, gimnàs amb sauna, 3 dormitoris suites.

És una propietat amb totes les comoditats, alarma, calefacció, garatge per a 6 cotxes, reg automàtic, finestres reforçades, il · luminació nocturna, diverses terrasses, sostres alts, armaris encastats, persianes.

6 Habitacions
Superfície construïda 1243 m2
6 Banys
Superfície terreny 3774 m2
Calefacció
Parking
Traster
Vistes
Terrassa
Piscina
Suite
Aire condicionat

Anuncis similars

CASA UNIFAMILIAR I DOS APARTAMENTS
695.000 €
COLERA

Excel•lent propietat ubicada a la població de Colera, molt a prop de les millors platges de la Costa Brava, i de tots els serveis que ens ofereix aquesta agradable població. Es tracta d'una casa la q...

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.