001.1095
Sandrews > 001.1095
Pregunta'ns!
He llegit i accepto la Política de privacitat
Preu: 1.850.000 €
700 m2
350000 m2
8 hab.
8 banys
CASSA DE LA SELVA


Descripció

Gran finca del segle XII ubicada en un entorn idíl·lic. La propietat principal consta de 700 m2 construïts més 350.000 m2 (110.000 m2 tancats) de parcel·la. La masia es troba en perfecte estat, recentment fou rehabilitada en la seva totalitat.

La masia es distribueix en 2 plantes, a la planta baixa trobem un ampli rebedor, un acollidor saló amb llar de foc, menjador amb llar de foc, gran cuina independent i sala de màquines. Finalment s’hi troba una habitació suite amb bany complet i sala polivalent.

A la segona planta hi existeix un gran distribuïdor/sala polivalent i les demés habitacions, un total de 5, totes molt espaioses, amb molta llum i 4 banys. Totes les estàncies disposes de precioses vistes del entorn.

Annexa a la propietat disposem de un apartament, en el qual a la planta baixa hi trobem el pàrquing, taller i porxo. A la planta primera (amb accés independent) existeix una habitació amb bany complet i terrassa amb excel·lents vistes del entorn, ideal per a convidats.

La masia esta rodejada per un extens jardí, amb piscina i una quadra de cavalls de fusta de 215 m2 (disposa de 3 boxs) més un magatzem, vestuaris i dutxes exteriors per els mateixos. Així com un espai independent amb una habitació, cuina i bany.

La propietat disposa de tots els serveis municipals, uns acabats de gran qualitat, aire condicionat, calefacció, alarma perimetral i estanc propi.

Estem davant d’una masia de extraordinària qualitat i d’un entorn idíl·lic situada estratègicament prop de la platja (Costa Brava) i del centre de Girona, amb una molt bona comunicació que facilita el desplaçament entre ambdues.

8 Habitacions
Superfície construïda 700 m2
8 Banys
Superfície terreny 350000 m2
Moblat
Calefacció
Parking
Traster
Vistes
Terrassa
Piscina
Suite
Aire condicionat

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.