001.1143
Sandrews > 001.1143
Pregunta'ns!
He llegit i accepto la Política de privacitat
Preu: 270.000 €
160 m2
hab.
1 banys
FIGUERES


Descripció

Excel·lent oficina al centre de Figueres. La seva ubicació és ideal, té molt bones qualitats. Disposa d´un total de 160 m2 construïts i es troba en un dels edificis emblemàtics de la ciutat.

Es distribueix en una única planta. Entrant tenim un ampli rebedor amb sortida a balcó, una sala d'espera, un gran despatx amb sala de reunions independent i 4 despatxos independents més. Zona de fitxer, cuina i bany complet. A més, en tota l'estada té diferents armaris de encastats de grans dimensions, ideal per a emmagatzematge.

Aquest despatx d'advocats al centre de Figueres té moltes possibilitats. Ideal per a consultes mèdiques o qualsevol tipus de negoci que necessiti de grans espais i sales. També es podria convertir en habitatge, seguint la seva distribució actual sortiria una propietat amb una gran salor-menjador, cuina, balcó, 4 habitacions i 2 banys complets.

Disposa de calefacció a gas ciutat, escalfador daigua, aire condicionat, terra de parquet, finestres de doble vidre de fustre. A més, la gran quantitat de finestres i celoberts fa que tingui molta lluminositat.

Superfície construïda 160 m2
1 Banys
1ª Planta
Calefacció
Aire condicionat

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.