001.1163
Sandrews > 001.1163
Pregunta'ns!
He llegit i accepto la Política de privacitat
Preu: 1.450.000 €
998 m2
3154 m2
7 hab.
8 banys
ROSES


Descripció

Elegant vila de gairebé 1.000 m2 amb gran jardí en venda a Roses, Costa Brava. Els acabats de la propietat són de gran qualitat i en general tenen amplis espais d'oci. Entre les seves característiques destacables trobem: piscina interior climatitzada, pista de tennis i bàsquet, orientada al sud, a 2 minuts amb cotxe de la platja.

Entrant a la propietat ens trobem amb un ampli rebedor. Un gran saló molt lluminós, amb accés a una gran terrassa solàrium de més de 100m2. Disposa d´una elegant xemeneia d´ònix. Des del saló accedim al menjador independent, que ens porta a la cuina, d'estil tradicional. Finalment disposem d´un despatx amb parets revestides de fusta i un lavabo per a convidats.

Pujant a la planta superior disposem d'una suite principal amb un luxós bany decorat amb marbre rosa, una moderna cambra de dutxa separada i accés a una terrassa-mirador semicircular vorejant un celobert d'estil cordovès. S'hi afegeix un altre dormitori en suite, també amb cambra de dutxa i accés a la terrassa i un tercer dormitori en suite, amb banyera i finestral a la terrassa, encara que sense accés directe a la terrassa. Totes les habitacions de la casa tenen armaris de paret i també n'hi ha als passadissos d'accés. Aquesta planta compta també amb un despatx d'absoluta privadesa, ja que s'hi accedeix per unes escales i es troba en un nivell superior al de les altres habitacions.

Finalment, la planta inferior té accés directe al jardí. Compte amb: piscina coberta climatitzada; àrea de sauna, jacuzzi i dutxa; un amplíssim menjador amb finestrals de terra a sostre que donen al jardí, una completa cuina auxiliar od´estiu. Aquesta planta té també dormitoris, tres habitacions en suite (banys amb banyera) que donen al celobert, encara que no tenen accés directe al mateix. A més, hi ha una habitació polivalent amb armaris de paret, que s'usa actualment com a gimnàs.

També en aquesta planta s'ubica l'àmplia zona de servei, amb: celler, bugaderia, cambra de maletes, cambra de màquines, un petit traster, dos lavabos i dormitori en suite per al personal de servei. Des d´aquí també s´accedeix al garatge.

Envoltant la propietat disposem d'un ampli jardí amb nombrosos arbres i vorejat per tanques altes que brinden privadesa. La pista de tennis, en perfecte estat, també compta amb cistelles de bàsquet. La barbacoa adossada a la façana és de maó amb sostre de teules, lavabo i armari auxiliar.

Tota la façana que dóna al carrer està revestida de pedra de Cadaqués, a l'estil tradicional de l'arquitectura d'aquesta zona.

La propietat es troba a poc més de 10 minuts caminant de la platja ia 2 minuts amb cotxe del passeig marítim, la platja i el centre de Roses, amb profusió de restaurants, bars, botigues, farmàcies, supermercats.

7 Habitacions
Superfície construïda 998 m2
8 Banys
Superfície terreny 3154 m2
Calefacció
Parking
Traster
Vistes
Terrassa
Piscina
Suite
Aire condicionat

Anuncis similars

EXCEL·LENT CASA UNIFAMILIAR AMB GRAN AMARRATGE A SANTA MARGARITA
2.103.400 €
ROSES

Gran propietat unifamiliar de disseny modern. Emplaçada a la població de Santa Margarita (Costa Brava) consta de 530 m2, en una parcel·la de 856 m2. Ideal per amants de la navegació i poder viure en...

CASA AMB VISTES AL MAR A ROSES
2.590.000 €
ROSES

Casa situada a la urbanització de Mas Fumats a Roses. Aquesta magnífica propietat té una àmplia parcel·la de 3.322 m2 i un total de 630 m2 construïts (417,82 m2 útils). Les dimensions de la parcel·la...

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.