001.1070
Sandrews > 001.1070
Pregunta'ns!
He llegit i accepto la Política de privacitat
Preu: 1.250.000 €
1200 m2
2606 m2
12 hab.
10 banys
OLOT


Descripció

Excel·lent propietat en molt bon estat de conservació. Es troba en ple centre d'Olot, i en una de les principals carrers de la ciutat. Aquesta increïble propietat d'estil Modernista és una de les edificacions més senyorials i significatives de la població.

Té moltes possibilitats gràcies a la seva història (la propietat és considerada com a bé cultural i d'interès local), per les seves característiques la seva distribució i arquitectura única. És ideal per fer un hotel, edifici corporatiu, espai de lloguer per a esdeveniments i celebracions empresarials, restauració, casaments...

La finca disposa de 1200 m2 construïts en una parcel·la de 2.606 m2. L'ampli jardí dóna molta privacitat a la casa, encara que aquesta es trobi en una de les principals carrers de centre.

L'habitatge es distribueix en 4 plantes, totes elles conservant l'estil Modernista i senyorial que defineix i dóna caràcter a la propietat.

Accedint des de l'entrada principal amb un porxo sostingut per bigues de fusta i columnes monolítiques, trobaríem la planta baixa. Ampli distribuïdor amb grans finestrals, un gran menjador, una gran sala polivalent amb accés a porxo d'estil modernista amb influències del corrent pro-vienesa i accés a jardí. Una gran cuina amb un menjador a la banda i finalment una altra sala polivalent i un bany de cortesia.

Al primer pis, trobem un gran distribuïdor, 6 habitacions dobles, de les quals dues d'elles disposen de terrassa privada i una d'elles és una suite amb bany amb banyera i petit estudi annex. A la mateixa planta disposem de 2 banys complets amb banyera i un lavabo de cortesia.

A la planta superior, tenim un distribuïdor, una sala gran amb accés a una petita habitació, dos dormitoris, un bany complet i dues sales petites separades per un acollidor distribuïdor.

Finalment, a la planta subsòl tenim 3 dormitoris, 4 banys, un garatge (actualment utilitzat com obrador) amb accés independent. Un altre accés independent per al personal de servei i accés a jardí, així com el sistema de porteria.

L'ampli jardí disposa d'arbres centenaris. A part de la casa principal hi ha un apartament on vivien els masovers. L'habitatge aquesta envoltada amb una reixa de ferro típica de l'època, amb entrada a la propietat amb una doble porta.

Tota la casa disposa de terres hidràulics, sostres alts enteixinats, els tancaments de portes i finestres són d'original disseny i excel·lents acabats interiors.

12 Habitacions
Superfície construïda 1200 m2
10 Banys
Superfície terreny 2606 m2
Parking
Vistes
Terrassa
Suite

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.