001.1158
Sandrews > 001.1158
Pregunta'ns!
He llegit i accepto la Política de privacitat
Preu: 385.000 €
471 m2
188 m2
4 hab.
3 banys
RABOS


Descripció

Excel·lent propietat a la venda a l'acollidor poble de Rabós d'Empordà. La casa actualment és usada com a turisme rural. Situada al cor de l'Alt Empordà, dins del Paratge Natural de l'Albera, en un indret tranquil i silenciós envoltat de vinyes, camps i muntanyes. La casa disposa de piscina interior i te 471 m2 construïts.

Es pot accedir a la propietat per dos carrers. Entrant per la part superior trobem un ampli saló menjador amb llar de foc i una cuina oberta amb illa, un segon menjador d'estiu, amb barra i barbacoa d'obra, un bany i una habitació doble amb sortida a balcó agradable. En aquesta planta també hi trobem una terrassa de 12 m2.

Baixant les escales trobem la planta intermitja on hi ha la resta d'habitacions. Dues habitacions dobles i una gran habitació suite amb bany complet i plat de dutxa. Aquesta planta també disposa d´un ampli bany amb banyera d´hidromassatge. En aquesta planta també hi trobem l'accés a la piscina coberta de 8x3 metres amb una profunditat de 2 metres.

A la planta baixa hi trobem la zona on hi havia l'antic forn de pa del poble. Una gran estada polivalent amb un billar presideix la sala, la zona de sofàs i la barra de bar, així com un petit espai de jocs. Una sala de màquines i un magatzem amb accés a peu de carrer.

Els acabats de la propietat són de gran qualitat. Cada estada presenta un estil propi que combinat amb la fusta i pedra donen un ambient rústic molt acollidor. La casa disposa de calefacció a gasoil, aire condicionat i un ascensor.

4 Habitacions
Superfície construïda 471 m2
3 Banys
Superfície terreny 188 m2
Moblat
Calefacció
Traster
Vistes
Terrassa
Piscina
Ascensor
Suite
Aire condicionat

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.