001.1094
Sandrews > 001.1094
Pregunta'ns!
He llegit i accepto la Política de privacitat
Preu: 3.250.000 €
1000 m2
170000 m2
4 hab.
5 banys
LLAGOSTERA


Descripció

Excel·lent masia fortificada Catalogada com a Patrimoni de la Generalitat de Catalunya, situada en un excel·lent entorn envoltada d'àmplies zones enjardinades. Disposa de 1.000 m2, construïts en una parcel·la de 17 hectàrees.

La propietat va ser restaurada amb materials de l'època conservant part d'elements originals donant-li a la propietat el caràcter que la defineix.

Per accedir a la masia trobem un agradable pati interior amb voltes i columnes, que li donen un encant especial i autèntic.

A la planta baixa trobem un ampli distribuïdor, un gran saló, un segon saló amb llar de foc, menjador, cuina tipus office, bany de cortesia i zona de bugaderia independent.

A la primera planta tenim un ampli distribuïdor, que dóna accés a dues habitacions i un altre distribuïdor amb grans finestrals que dóna accés a les altres dues habitacions. En total disposem de 4 habitacions dobles suite amb vestidor, i bany complet amb plat de dutxa i banyera d'hidromassatge (en totes elles).

Finalment, a la segona planta hi ha una gran zona polivalent que podria ser utilitzada com a despatx, zona de jocs, sala de música, etc.

Annex a la propietat tenim un porxo cobert construït amb una gran exquisidesa amb elements antics que proporcionen un espai d'extraordinària bellesa. També trobem la zona de barbacoa, des d'on tenim l'accés a l'ampli garatge per a dos vehicles, material de jardineria i traster. Així com uns banys complets i independents.

A la zona de jardí trobem una agradable piscina, un porxo i preinstal·lació per construir un jacuzzi.

Així mateix, la propietat, disposa de tres construccions independents que podrien ser utilitzades com a casa de masovers. La primera es troba just a la porta elèctrica de l'entrada de la finca (aquesta potser seria la més indicada), la segona, davant de la masia principal i finalment la tercera, més allunyada, que actualment és on es troben els pous d'aigua.

En definitiva, es tracta d'una masia de segle XVI iniciant-se la rehabilitació en l'any 2006. Aquesta rehabilitació ha estat realitzada de forma molt estricta conservant tots els elements originals convertint a la masia en una de les propietats més exclusives de la zona de la província de Girona.

4 Habitacions
Superfície construïda 1000 m2
5 Banys
Superfície terreny 170000 m2
Parking
Traster
Piscina
Suite

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.