Qui som
Sandrews > Qui som

SANDREWS, COM A EMPRESA

 

Sandrews, la immobiliària referent del Alt Empordà. Som un equip multidisciplinari de professionals que abastem des del camp purament tècnic de suport a la construcció d’habitatges, fins la consecució contractual de la operació mitjançant el nostre equip jurídic, passant per el més important, el Màrqueting immobiliari que en definitiva ens proporciona la venta.

Sandrews es una manera de vendre familiaritat, amabilitat, proximitat i aconseguir empatia, de entrada quelcom difícil en el nostre sector i més en els moments actuals. Tot això, ens inspira a la hora de convèncer i vendre. A Sandrews estem compromesos amb el nostre objectiu, trobar aquells espais on les persones puguin gaudir i viure millor.

COM HO ACONSEGUIM?

 

La nostra filosofia empresarial es basa en la coherència, la transparència, el compromís amb el client, la honestedat i professionalitat, aspectes que tots ells ens han confirmat en la imatge de empresa que tenim avui en dia. En conseqüència, creiem en la comunicació y el diàleg amb tots els actors que participen del projecte, com la única manera de generar dinàmiques positives.

En definitiva, pensem que el nostre èxit ha sigut combinar, una estricte metodologia de màrqueting immobiliari, amb una educació i aproximació al client, per al final convertir als clients en els nostres amics, que es la nostre millor i més efectiva publicitat.

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2023 Sandrews - Tots els drets reservats.