001.1002
Sandrews > 001.1002
Pregunta'ns!
He llegit i accepto la Política de privacitat
Preu: 600.000 €
536 m2
800 m2
6 hab.
4 banys
LLERS


Descripció

Excel·lent propietat unifamiliar d'estil mediterrani, molt espaiosa i lluminosa amb 536 m2 construïts. Situada en una urbanització de Hostalets de Llers, amb unes vistes privilegiades. Disposa d'una agradable parcel·la de 800 m2 amb piscina, terrassa i zona de barbacoa.

A la planta principal trobem d'un ampli rebedor, un espaiós saló amb llar de foc, i sortida a gran terrassa amb vistes a Roses, àmplia cuina office amb zona de rebost amb safareig, un lavabo de cortesia i dues habitacions, una doble i una individual.

A la planta superior hi trobem tres habitacions dobles amb sortida a terrassa, 1 bany amb banyera, i una suite principal amb bany, vestidor i banyera hidromassatge.

A la planta soterrani tindríem un garatge per a dos vehicles, àmplia sala polivalent ideal per a reunions amb accés al jardí, un celler, un lavabo amb dutxa i sala de màquines.

La casa compta amb uns acabats interiors d'altes qualitats, tancaments d'alumini, doble vidre més persianes elèctriques. Així com la fusteria interior de fusta lacada en blanc, terres de marbre, disposa d'aire condicionat en algunes de les seves estades i calefacció radiant, i acumulador d'aigua.

És una propietat ideal per poder viure en un tranquil i agradable entorn, i alhora estar sol a cinc minuts de Figueres.

6 Habitacions
Superfície construïda 536 m2
4 Banys
Superfície terreny 800 m2
Calefacció
Parking
Vistes
Terrassa
Piscina
Aire condicionat

Anuncis similars

CASA ESPACIOSA BÉ COMUNICADA
398.000 €
LLERS

Casa unifamiliar amb vistes, situada a Hostalets de Llers en una zona residencial molt tranquil·la i ben comunicada, propera a l'AP-7, N-II i Figueres ciutat. L'habitatge està distribuïda en 2 plante...

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.