Qui Som

Sandrews & Family desenvolupa la seva activitat en el Empordá (Girona). La nostra empresa ha estat creada per a donar un servei exclusiu als nostres clients en la recerca i localització d'immobles en qualsevol zona. El nostre esforç es concentra en tenir un bon coneixement del mercat per a donar un millor servei personalitzat.

El producte estrella de Sandrews & Family, són les finques de caràcter rústic (masies, cases de pedra i grans finques tant rehabilitades com per rehabilitar) amb un estil únic i que estan ubicades en exclusius punts de la geografia de la província de Girona, sent el nostre catàleg el més extens de la comarca.

Disposem d 'un servei de rehabilitació on trobareu Arquitectes, Aparelladors, Constructors, i Decoradors per a poder realitzar el projecte de rehabilitació d 'acord amb l' estil original de l'habitatge.

Sandrews & Family pertany a un grup d 'empreses internacionals ( INV & Associats ) amb oficines a Barcelona, Figueres i Sofia (Bulgària) i especialitzat en consultoria d' inversions per a grans operacions immobiliàries en sòls residencials, industrials, comercials i hotelers, sent l'empresa Sandrews & Family la comercialitzadora d' aquestes operacions.

La venda de finques exclusives comporta un tracte totalment transparent, confidencial i discret. Aquest és el motiu pel qual el nostre despatx no té la tipologia de botiga, sinó que és un despatx situat en un primer pis on li atendrem en un ambient de discreció i amb una visita prèviament concertada.

Quan parlem de les propietats més exclusives, no parlem per parlar; a Sandrews & Family sabem que la compra de certes propietats ha de fer-se amb la major transparència i discreció.

 Els més exigents ens confien les seves transaccions

Amb excel·lents qualitats i un estil únic es situen en exclusius punts de la geografia de la província de Girona.

Sandrews & Family

Plaça del Gra nº2
17600 Figueres (Girona)

Veure situació en el plànol

Tel: 972 51 20 92

E-mail: msegarra@sandrews.es

El horario es de Lunes a Viernes de 9.30 a 1.30 y de 14.00 a 20.00
                              Sábados               de 9.30 a 1.30     

VISITES CONCERTADES